10.02.2023

Taisija Pozdniakova kilpailee Taitaja-finaalissa Espoossa toukokuussa

Taitaja2023-finaali kerää maan huippuosaajat kisaamaan Suomen mestaruuksista Espooseen 8.–11.5.2023. Tammi-helmikuussa pidetyistä semifinaaleista finaaliin eteni Samiedun merkonomiopiskelija Taisija Pozdniakova.


Hei, olen Taisija Pozdniakova, 17-vuotias kaksoistutkinto-opiskelija Savonlinnasta. Opiskelen toista vuotta liiketoiminnan perustutkintoa Samiedussa ja Savonlinnan Lyseon lukiossa.  

Kilpailen Taitaja-kilpailuissa Asiakaspalvelu ja myynti -lajissa. Tavoitteenani kilpailuissa on näyttää paras suoritus, johon pystyn tällä hetkellä ja oppia lisää tulevaisuutta varten. Halusin myös haastaa itseni, jotta kehittyisin paremmaksi. On mukavaa päästä kilpailemaan, sillä olen luonteeltani kilpailuhenkinen.  

Opiskelujen ohella harrastan Shukokai karatea ja katutanssia. Kilpailen karatessa EM- ja MM-tasolla. Viime vuonna saavutin EM-pronssia. Minulla on myös musta vyö. 

Kun menin kilpailemaan Taitaja-semifinaaliin, fiilikseni olivat kuin vuoristorataa. Tiesin, että kyllä osaan mitä vaaditaan, mutta olin hieman epävarma. Kisapäivänä keskityin suoritukseeni ja en katsellut ympärilleni, ja sen takia oli vaikea arvioida, miten muut kilpailijat suoriutuivat. Tulokset saatuani olin todella yllättynyt, että sain melkein täydet pisteet. Harjoittelu siis tekee mestarin!

Kiitän kaikkia tuomareita, kilpailijoita ja valmentajia! Katseeni suuntautuu nyt kohti finaalia Espoossa.

Taisija Pozdniakova

Jaa artikkeli