21.04.2023

Lahjoitamme messukahvilan tuoton Savonlinnan vastaanottokeskukselle

Samiedun Opetusravintola Paviljongin asiakaspalvelun ja leipomokonditoria-alan opiskelijat ja opettajat pitivät messukahvilaa Savonlinnan Hyvinvointimessuilla lauantaina 15.4. Myynnissä oli leipomokonditoriaopiskelijoiden valmistamia makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Messukahvilan tuotto, yli 2 700 euroa, lahjoitetaan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin Savonlinnan vastaanottokeskukselle.

– Kahvilatuotto ylitti odotuksemme. Asiakkaat halusivat osallistua hyväntekeväisyyteen, ja opiskelijat tekivät upeaa työtä ja olivat innolla mukana tekemässä hyvää. Iso kiitos myös mukana olleelle henkilökunnalle, Paviljongin kehittäjäopettaja Laura Tynkkynen kiittelee.

Suomen Punaisen Ristin Savonlinnan vastaanottokeskus otti vastaan tiedon lahjoituksesta ilahtuneena.

– Vastaanottokeskuksella olemme iloisia siitä, että asiakkaamme on valittu lahjoituksen kohteeksi. Koordinoimme lahjoitukset tasapuolisesti kaikkien asiakkaidemme hyväksi. Kiitämme Samiedua lämpimästi lahjoituksesta, Suomen Punaisen Ristin Savonlinnan vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Riikka Pajunen sanoo.

Savonlinnan Hyvinvointimessut järjestetään vuosittain. Pääjärjestäjänä toimii Savonlinnan Seudun Kolomonen ry.

– Olemme äärimmäisen ilahtuneita messuyhteistyöstä Samiedun kanssa, ja miten huikean lahjoitussumman kahvila sai kerättyä! Kahvilapalvelut olivat mielestämme tärkeä osa messuja ja ne täyttivät kaikki odotuksemme. Oli myös hienoa nähdä Samiedun konditoriaopiskelijoiden pääsevän näyttämään taitonsa ja osaamisensa suurelle yleisölle, messuvastaava Johanna Kärkkäinen Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:stä valottaa.

Arpaonni suosi Anttia ja Raijaa

Olimme esillä Hyvinvointimessuilla myös Samiedun omalla esittelypisteellä, jossa oli tarjolla mm. opiskelijoiden tekemänä käsihoitoja, pikakampauksia ja maistiaisia terveystuotteista sekä NY-yrittäjiä palveluineen, koulutusneuvontaa ja uraohjausta.

Arvonnassamme Opetusravintola Paviljongin lounaslahjakortin kahdelle henkilölle voitti Antti M. ja Samiedun hyvinvointipalveluiden lahjakortin Raija R. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnittelut voittajille!

Jaa artikkeli