14.11.2023

Teknologiatiistai Samiedussa 21.11. Avoimet ovet klo 14–17

Teknologiatiistai-tapahtumassa yläkoululaiset, opettajat, huoltojoukot ja kaikki kiinnostuneet pääsevät tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan koulutustarjontaan, teknologiayrityksiin ja alan työllistymismahdollisuuksiin.

Päivän aikana Savonlinnan seutukunnan 8.- ja 9.-luokkalaiset kiertävät Pohjolankadun kampuksella tehtävärasteilla ja tutustuvat teknologia-alan opetusympäristöihin. Samiedulla vierailun jälkeen he jatkavat yrityskäynnille Savonlinnassa Norelcolle, Control Express Finlandille tai Andritz Savonlinnan Worksille, Punkaharjulla Riitekille tai Jorokselle, Rantasalmella PEL-Tuotteelle ja Sulkavalla Rautaseiskalle. Yläkoululaisten kuljetukset hoidetaan linja-autoilla.

Avoimet ovet teknologia-alasta kiinnostuneille klo 14–17

Avoimet ovet järjestetään Teknologiatiistain yhteydessä Pohjolankadun kampuksella 21.11. klo 14–17, jolloin kaikki alasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan Samiedun koulutustarjontaan ja alan työllistymismahdollisuuksiin.

Tapahtumassa pääset mm. kokeilemaan hitsausta hitsaussimulaattorilla, ohjaamaan hitsausrobottia tai cobottia ja tutustumaan 3D-tulostukseen.

Tapahtumapaikkana rakennukset H ja F. Molempiin sisäänkäynti Kullervonkadun puolelta. Ks. kartta.

  • H-halliin (hitsaus- ja levytyöt) päätyovista, käynti logistiikkahallin puoleisesta päädystä
  • F-halliin (teknologian tilat), käynti C-rakennuksen kohdalta

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Teknologiatiistai on koulujen ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä koko Suomessa.

Jaa artikkeli