15.09.2022

Tervetuloa Samiedun kotiväeniltaan ke 28.9.2022 klo 18.00

Kotiväenillan aiheena on opiskelu Samiedussa ja oppilaitoksemme tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet. Tilaisuus aloitetaan yhteisellä kahvihetkellä, jonka yhteydessä henkilöstömme esittäytyy. Yhteisen osion jälkeen siirrytään HOKS-ohjaajien kanssa opiskelijan omalle alalle ja saatte tietoa, millaista ammatillinen opiskelu juuri oman opiskelijan koulutusalalla on.

Kotiväenilta on tarkoitettu erityisesti nyt syksyllä opintonsa Samiedussa aloittaneiden alaikäisten nuorten huoltajille ja kotiväelle. Kutsut on lähetetty Wilma-viestinä.

Kotiväenilta toteutetaan opiskelijoiden omilla kampuksilla Pohjolankadulla, Humanialla ja Paviljongilla. Olemme sinua vastassa kampuksien pääovilla.

Pohjolankadulla:
– ajoneuvoala
– kone- ja tuotantotekniikka
– liiketoiminta
– logistiikka-ala
– metsäala
– pintakäsittelyala
– puhtaus- ja kiinteistöpalvelu
– rakennusala
– sosiaali- ja terveysala
– sähkö- ja automaatioala
– taideteollisuus- ja media-ala
– talotekniikka
– tieto- ja viestintätekniikka

Humanialla:
– hius- ja kauneudenhoitoala

Opetusravintola Paviljongilla:
– elintarvikeala
– matkailuala
– ravintola- ja cateringala

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.9. tästä linkistä.

Lomakkeella voit ilmoittautumisen lisäksi jättää meille yhteydenottopyynnön tai kertoa, jos haluat varata erillisen keskusteluajan vaikkapa HOKS-ohjaajan, opiskelijahuollon tai erityisopettajan kanssa. Ilmoittautumislomakkeen kautta voit jättää meille yhteydenottopyynnön myös siinä tapauksessa, että et pysty osallistumaan kotiväeniltaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin, Samiedun väki

Jaa artikkeli