03.08.2023

Tiina Mehtonen on valittu Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi

Sami-Palvelut Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Tiina Mehtonen. Yhtiön hallitus päätti valinnasta kokouksessaan 15.6.2023. Tehtävään haki yhteensä 16 henkilöä.

Mehtonen aloittaa uudessa tehtävässään maanantaina 2.10. Hän siirtyy Sami-Palveluille Osuuskauppa Suur-Savon asiakkuus- ja viestintäjohtajan tehtävästä. Mehtonen on työskennellyt vuodesta 1996 monipuolisissa ja vaativissa liike-elämän vastuutehtävissä mm. tavaratalokaupan, Kauppakeskus Stellan ja asiakkuus- ja viestintätiimin johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Vuosina 2018–2020 hän työskenteli Ammattiopisto Samiedussa markkinointi- ja viestintäpäällikkönä.

– Odotan jo innolla uutta haastetta Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtajana. Olen aktiivisesti seurannut eri medioiden kautta Samiedun jatkuvaa toiminnan kehittämistä, lukenut upeita opiskelijatarinoita eri kanavissa, ihastellut näyttävää markkinointia, tavannut säännöllisesti mielenkiintoa herättävän ammattiopiston uutiskirjeen alusta loppuun ja huomannut, että Samiedussa tapahtuu paljon. Nyt onkin hienoa päästä taas tekemään yhteistyötä jo tutuksi tulleiden sekä uusien samiedulaisten kanssa. Toivon, että pystyn tuomaan lisäarvoa organisaation toimintaan myös oman osaamiseni kautta, Mehtonen sanoo.

Sami-Palvelut Oy on Itä-Savon koulutuskuntayhtymä Samiedun omistama tytäryhtiö, joka tarjoaa yrityksille asiakaslähtöistä koulutusta ja monipuolisia osaamisen kehittämisen palveluita. Sami-Palvelut tuottaa pätevöitymiskoulutusta, lyhytkestoista vakiokoulutusta, räätälöityä asiantuntijakoulutusta sekä pidempikestoisia henkilöstön valmennusohjelmia.

Jaa artikkeli