20.12.2023

Tule nappaamaan yritykseesi uusi työntekijä tai itsellesi työpaikka – tervetuloa Rekrymessuille!

Järjestämme kaksipäiväiset Rekrymessut Samiedun Pohjolankadun kampuksen liikuntasalissa 6.–7.2.2024. Messut kokoavat yhteen eri alojen työnantajat ja työnhakijat. Esittelyssä ovat myös Samiedun opiskelumahdollisuudet.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset työhaluiset kesätyöpaikkaa etsivistä nuorista jo eläkeiän saavuttaneisiin osa-aikatyötä etsiviin.

Messuilla vierailevat Samiedun omat opiskelijat, joille tapahtuma on suunniteltu lukujärjestyksiin. Lisäksi messuja markkinoidaan yläkouluille ja lukioille sekä kaikille työnhakijoille eri kanavissa.

Tiistaina 6.2.2024 klo 12–16 esittelyssä olevat alat:
sosiaali- ja terveysala, jalkojenhoito, taideteollisuus, teatteri, tapahtuma, media, turvallisuus, liiketoiminta, tieto- ja viestintätekniikka, hius- ja kauneudenhoito, hieronta, ravintola ja catering, elintarvikeala (leipuri-kondiittori), matkailu

Keskiviikkona 7.2. 12–16 esittelyssä olevat alat:
metsä, luonto, ympäristö, sisustus, auto, logistiikka, talotekniikka, kiinteistö ja puhtauspalvelu, kone- ja tuotantotekniikka, sähkö- ja automaatio, puu, rakentaminen ja pintakäsittely

Messuilla esillä ovat myös Samiedun koulutustarjonta, koulutus- ja oppisopimuksen mahdollisuudet, yrittäjyyden opinnot sekä uraohjauspalvelut ja työnantajien tukipalvelut monikulttuuristen työntekijöiden palkkauksessa. Asiantuntijamme ovat messuilla sekä työnantajien että työnhakijoiden käytettävissä.

Mukana ovat myös mm. TE-Palvelut, joka tarjoaa monipuolisia palveluja oman osaamisen kehittämiseen, Savonlinnan työllisyyden kuntakokeilu sekä Itä-Savon Uusyrityskeskus, joka antaa neuvoja yrityksen perustamiseen.

Varaa paikka yrityksesi esittelypisteelle

Tarjoamme jokaiselle halukkaalle työnantajalle oman maksuttoman esittelypisteen sähköistyksellä, erillisiä vapaasti käytettäviä haastattelupisteitä sekä yhteisnäkyvyyttä tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä.

Messuilla on yrityksille valmiit esittelypisteet (pöytä ja sähköistys) sekä vapaasti käytettävissä olevia työnhakijoiden haastattelupisteitä. Omaa messupistettä voi tulla valmistelemaan osallistumispäivänä klo 11.

Tapahtumapaikalle on selkeä opastus ulkona ja sisällä tapahtumasalissa. Tapahtuma on kaikille osapuolille maksuton ja tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan varmistamaan oman yrityksesi rekrytoinnit niin kesäsesonkiin kuin vakituisiin työsuhteisiin. Ilmoittaudu 21.1.2024 mennessä tästä linkistä.

Jaa artikkeli