24.01.2022

Tulevaisuuden monikanavaisen asiakaspalvelun osaaja RekryKoulutus

Nesenta Oy:n uusi toimipiste avautuu Savonlinnaan. Uusi tiimi on haussa RekryKoulutuksella yhteistyössä Sami-Palvelut Oy:n kanssa.

Tulevissa työtehtävissäsi pidät huolta energia-alan asiakkaista monikanavaisesti; auttaen, opastaen ja vastaten kysymyksiin liittyen mm. energiaan, energiasopimuksiin ja laskutukseen joko sähköpostin, puhelimen tai chatin kautta. Pääsääntöisesti työvuorosi tulevat sijoittuvat klo 08.00-20.00 välille, maanantaista sunnuntaihin.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Tiettyä taustaa tai koulutusta tärkeämpää on, että olet innostunut ja kiinnostunut asiakaspalvelusta ja siinä kehittymisessä. Pohjatiedoksi ja -taidoiksi riittää, että olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ja rohkea ihmisten kohtaamisessa. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynnillisistä työtehtävistä on pelkkää plussaa! Työtehtävässä menestymisen edellytyksenä on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kieli.

Koulutuksen sisältö:

  • Tehokkaan asiakaspalvelun perusteet
  • Digitaidot
  • Asiakaspalvelun hallinta pilviohjelmistoilla
  • Asiakaspalvelun mittarit ja mittaaminen
  • Datapohjainen asiakaspalvelun kehittäminen
  • Asiakaspalvelun monikanavaistuminen
  • Asiakaspalvelun hallinta automaatiolla
  • Tutustuminen CC-prosesseihin

Osallistujat toteuttavat koulutuksen aikana asiakaspalvelun koulutustavoitteisiin perustuvan kehittämistehtävän, johon annetaan ohjausta. Saat henkilökohtaista ohjausta tutorin ja mentorin kautta.

Lisätietoja ja haku koulutukseen

Tutustu työpaikkaan TE-palveluiden sivuilla

Tutustu RekryKoulutukseen ja hae TE-palveluiden sivuilla viimeistään 6.2.2022.

Tule seuraamaan TE-live -lähetystä to 3.2. klo 14

Tervetuloa seuraamaan TE-live -lähetystä RekryKoulutuslähetystä torstaina 3.2. klo 14.00 osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/S-D-wEC3B.

Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Voit lähettää myös ennakkokysymyksiä. Lähetyksestä jää tallenne TE-liven nettisivuille sekä YouTube-kanavalle Etelä-Savon TE-palvelut.

Lähetyksessä vieraana Nesenta Oy:ltä rekrytoivista palveluista Petra Paasi, laajan kokemuksen hakua vastaavaavista työtehtävistä omaava Power-yksikön päällikkö Santeri Lehikoinen sekä Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Helkamari Knaapi.

Nesenta Oy

Nesenta Oy on valtakunnallinen asiakaspalvelun moderni laatutoimija, joka toimii yhteistyössä tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Pääpaikka sijaitsee Kirkkonummella ja kevään 2022 aikana, uuden asiakkaan myötä yhtiö avaa uuden toimipisteen tiimeineen Savonlinnaan. Tutustu yritykseen www.nesenta.fi.

Jaa artikkeli