12.02.2024

Työpaikkaohjaajan verkkovalmennukset 19.3. ja 9.4.

Toimitko työpaikkaohjaajana ja perehdytätkö ja ohjaatko työpaikallasi opiskelijoita? Järjestämme työpaikkaohjaajille maksuttoman kaksiosaisen verkkovalmennuksen, jossa pääset kehittämään osaamistasi perehdyttämiseen ja ohjaamiseen liittyen. Valmennuksessa käydään läpi mm. opiskelijan HOKS-prosessi (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma), ohjaus, näytöt ja osaamisen arviointi.

Verkkovalmennusten ajankohdat:

  • 1. verkkokeskustelu (Teams) ti 19.3. klo 14.30-16.00
  • 2. verkkokeskustelu (Teams) ti 9.4. klo 14.30-16.00

Osallistumisohjeet lähetään ilmoittautuneille sähköpostitse 1.3.

Valmennuksen kesto on kokonaisuudessaan n. 8 tuntia:

  • Aineistoon perehtyminen ja opiskelu 3 h
  • Itsearviointitesti 10 min
  • Valmistautuminen verkkokeskusteluun 2 x 1 h
  • Verkkokeskustelut 2 x 1,5 h

Saat osallistumistodistuksen suoritettuasi valmennuksen.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu verkkovalmennuksiin torstaihin 29.2. mennessä oppisopimusasiantuntija Tarja Liimataiselle: tarja.liimatainen@samiedu.fi tai 044 550 6370.

Verkkovalmennus sopii kaikilla aloilla työskenteleville henkilöille, jotka ohjaavat säännöllisesti työssään opiskelijoita tai ovat kiinnostuneita kehittämään osaamistaan perehdyttämiseen ja ohjaamiseen liittyen.

Mitä työpaikkaohjaaja tekee?
Työpaikkaohjaaja osallistuu opiskelijan ja oppilaitoksen kanssa työelämässä tapahtuvan oppimisen suunnitteluun. Hän perehdyttää opiskelijan tarpeen mukaan yritykseen, työympäristöön ja työtehtäviin, ohjaa opiskelijaa ja antaa tälle palautetta osaamisen edistymisestä sekä osallistuu opiskelijan arviointiin.

Jaa artikkeli