Uutiskirje

21.08.2023

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutuksille remontoidaan uudet tilat Pohjolankadulle

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutuksille remontoidaan uudet tilat Pohjolankadulle Ensi vuoden alussa Pohjolankadun kampuksella pärähtää, kun kampaaja-, kosmetologi- ja jalkojenhoitajaopiskelijat ja opettajat muuttavat Humanian kampukselta uusiin remontoituihin opetustiloihin Pohjolankadun C-siipeen. Muuttoa odottavat niin opettajat kuin opiskelijatkin. – Pääsemme Pohjolankadun yhteiskampukselle, jossa on eri alojen opiskelijoita ja jossa opiskelijan tukipalvelut ovat saatavilla päivittäin. Myös Pohjolankadun liikuntaharrastustilat ovat […]

17.08.2023

Matkailu- ja ravitsemisalan verkostoitumistilaisuus 5.10. klo 10-14

Alan yrittäjä tai vaikuttaja, tule mukaan kehittämään Savonlinnan seutukunnan matkailu- ja ravintola-alaa!

21.06.2023

Eija jatkoi työuraansa opiskelemalla alaa, jolle tarvitaan lisää työntekijöitä

”Voisikohan minusta olla vielä apua jossakin työyhteisössä?” Näin mietti sulkavalainen Eija Voutilainen, 65, oltuaan vain kuukauden eläkkeellä.

19.06.2023

Forest boost -hankkeella boostia metsäalan kansainvälisyyteen ja osaamisen kehittämiseen

Hankkeen tavoitteena oli luoda Samiedulle vakiintuneet ja toimivat yhteydet metsäalan oppilaitoksiin Saksassa, Belgiassa, Puolassa ja Virossa.

12.06.2023

Käsityötaidon ohjaajaksi valmistuva Kirsi haluaa levittää kädentaitojen iloa

– Olen harrastanut käsitöitä 30 vuotta, ja on mahtavaa, että opintojen myötä saan mahdollisuuden jakaa kädentaitojen iloa muillekin.

02.06.2023

Savonlinnan Seudun Ekonomit ry palkitsi Susanna Saarinivan stipendillä

Stipendi luovutettiin juhlallisin menoin 1.6.

01.06.2023

Ainutlaatuinen kohde sisustajaksi opiskeleville

Oopperatoimiston ilme uusittiin Samiedun opiskelijaprojektina.

23.05.2023

Savonlinnassa kehitetään uusia keinoja osaavan työvoiman hankkimiseksi muualta Suomesta ja ulkomailta

Järjestämme infotilaisuuksia yhteistyöstä kiinnostuneille yrityksille.

23.05.2023

Kullankeltainen luomu ihastuttaa Samiedun ravintoloissa

Luomu nähdään osana kestävää kehitystä, ja sen käyttöä haluttaisiin lisätä etenkin tuoretuotteissa.

16.05.2023

Toimitilahuoltajaksi kouluttautunut Marika: ”Oli mukava huomata, että opiskelusta on tehty mutkatonta ja helppoa”

Erityisen tyytyväinen Marika sanoo olevansa päätökseensä opiskella aikuisiällä itselleen muodollinen ammattipätevyys alalta, jossa hän oli tehnyt töitä jo vuosia.