30.09.2022

Uusi asiakkuuspäällikkö Samieduun – tiivistämme yhteistyötä työelämän kanssa osaajatarpeeseen vastaamiseksi

Olemme rekrytoineet asiakkuuspäällikön työelämäyhteistyön vahvistamiseksi ja koulutusten kehittämiseksi entistä työelämälähtöisemmäksi. Asiakkuuspäällikkönä 5. lokakuuta aloittaa restonomi (AMK) Paula Muhonen. Hän siirtyy Samiedun palvelukseen myyntipäällikön tehtävästä BLC Oy:stä. Samiedun asiakkuuspäällikön tehtävään haki 48 henkilöä.

Paulalla on taustallaan yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista asiakkuuksien, myynnin ja markkinoinnin tulosvastuullisista tehtävistä sekä esihenkilötyöstä. Restonomin koulutuksen lisäksi Muhonen on suorittanut myynnin, myynninjohtamisen ja esihenkilötyön täydennyskoulutuksia. Parhaillaan hän opiskelee tradenomin YAMK -opintoja.

– Synnynnäisenä savonlinnalaisena ja kotiseutuuni sitoutuneena olen iloinen päästessäni kehittämään itselle tärkeän seudun elinvoimaisuutta ja kansainvälistymistä. Olen innoissani, että saan olla mukana luomassa yhä paremmin opiskelijoita ja heitä työllistäviä yrityksiä palvelevaa kokonaisuutta, Paula sanoo.

Asiakkuuspäällikön rekrytointi on osa Työelämäpalvelut-kokonaisuuttamme, joka tuottaa asiakaslähtöisesti yritysten ja muiden työnantajien tarpeita palvelevaa koulutusta sekä edistää ulkomaisen työvoiman rekrytointia Itä-Savon alueelle. Työelämäpalvelut-palvelukokonaisuus kehittää seutukunnan elinvoimaisuutta ja kansainvälistymistä yhteistyössä työelämän kanssa.

Samiedun Työelämäpalveluita tuottaa Itä-Savon koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö Sami-Palvelut Oy, Ammattiopisto Samiedu sekä koko Samiedun henkilöstö. Työelämäpalveluiden kokonaisuutta johtaa toimialajohtaja, DI, AmO Kirsi Kautonen.

– Osakeyhtiön ja koulutustoiminnan välisen yhteistyön tiivistämiseksi osakeyhtiö toimii osana Samiedun kokonaistarjontaa, jolloin työelämän tarpeet pystytään huomioimaan entistä paremmin yli koulutusalarajojen, Kirsi kertoo.

Jaa artikkeli