22.08.2023

Vuotuinen yrittäjyystapahtuma torstaina 7.9. tarjoaa jälleen rohkaisua yrittäjyyteen 

Valtakunnallinen yrittäjyysviikko huipentuu Vaihtoehtona yrittäjyys -tapahtumaan Savonlinnan Kauppatorille torstaina 7.9. klo 13–16.

Opiskelijoille ja koululaisille avoimen yrittäjyystapahtuman pääesiintyjänä nähdään Biisonimafian Janne Kaperi, joka kertoo oman, kenties rämäpäisenkin, yrittäjätarinansa.

Iltapäivän aikana lavalle nousee kertomaan omia ajatuksiaan yrittäjyydestä myös joukko yrittäjinä siipiään jo kokeilleita nuoria sekä yrittäjyyden mahdollistavia rahoittajia. Tunnelmasta vastaa DJ Aerox ja 300 ensimmäiselle kävijälle on tarjolla pientä purtavaa.  

Tapahtumassa opiskelijat voivat osallistua Seppo-mobiilipeliin, ja haalia tietoa yrittäjyydestä vastailemalla visaisiin kysymyksiin. Samiedun opiskelijat voivat myös suorittaa tapahtumaan osallistumalla valinnaisia yrittäjyyden opintoja ja ansaita itselleen osaamispisteitä.  

Mukana päivän kattausta ovat luomassa Itä-Savon Uusyrityskeskus, OP Suur-Savo, Savon Luotsi Leader, TE-palvelut ja Nuorkauppakamari.  

Yhteistyössä: Samiedu, XAMK, Itä-Savon Uusyrityskeskus, Savonlinnan 4H, Savon Luotsi Leader, Tanhuvaaran Urheiluopisto, TE-palvelut, OP Suur-Savo, Nuorkauppakamari ja Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys SAKKE ry.

Jaa artikkeli