19.04.2022

Pohjolankadun ravintolan nimeksi Paussi

Palvelumuotoilun opiskelijat toteuttivat opinnoissaan helmikuussa opiskelijaravintoloiden asiakaskyselyn ja pyysivät nimiehdotuksia Pohjolankadun kampuksen ravintolalle. Opiskelijoilta ja henkilökunnalta tuli yhteensä 50 ehdotusta. Opiskelijakunta valitsi kaikista viisi parasta ehdotusta, joiden joukosta raati valitsi parhaan. Voittajaksi valikoitui Paussi

– Opiskelijaravintoloiden kehittäminen jatkuu asiakaskyselyn tulosten pohjalta. Kevään aikana palvelumuotoilun opiskelijat testaavat vielä annettuja parannusehdotuksia ja sisustussuunnittelijaopiskelijat ottavat työn alle tilan viihtyisyyden kehittämisen, projektin vetäjä ja yrittäjyyden kehittäjäopettaja Suvi Levonen kertoo.

Asiakaskyselyssä vastaajat olivat pääsääntöisesti tyytyväisiä Samiedun ravintoloiden ruoka- ja kahvilapalveluihin. Ruokalista on riittävän vaihteleva ja päivittäinen tarjonta monipuolista ja terveellistä. Pohjolankadun Paussi-kahvioon vastaajat toivoivat monipuolisempaa valikoimaa hedelmistä ja suolaisista kahvileivistä. Kyselyyn vastasi yhteensä reilu 90 opiskelijaa ja henkilökunnan edustajaa.

Arvonnassa voittaneet

Kyselyyn osallistuneiden opiskelijoiden kesken arvottiin kolme tuotepakettia. Arpa suosi Marianna Virtaa, Kaija Kankkusta ja Inka Riikosta. Nimikilpailun voittajaehdotuksen tehnyt ei jättänyt henkilötietojaan ehdotuksensa yhteydessä. Sen vuoksi Opetusravintola Paviljongin kahden hengen lounaslahjakortin voittaja arvottiin opiskelijoiden vastausten joukosta ja onnetar suosi Merja Pelvoa. Palkinnot odottavat Pohjolankadun kampuksen Infossa. 

Onnittelut voittajille!

Jaa artikkeli