05.10.2022

Ilmoittautuminen Taitaja2023-semifinaaleihin on käynnissä

Taitaja-kilpailu on enemmän kuin pelkkä kisa, jossa paras palkitaan. Se on myös osallistumista, oppimista, onnistumista ja itsensä ylittämistä.

Taitaja-kilpailu on kansallinen ammattitaitokilpailu, joka on tarkoitettu ammatillisessa koulutuksessa opiskeleville, kilpailuvuonna 22 vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille henkilöille. Kilpailulajeja on yhteensä 47.

Taitaja2023 -semifinaalit järjestetään 30.1.-3.2.2023 eri oppilaitoksissa ympäri Suomen. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt. 

Semifinaaleissa parhaiten menestyneet opiskelijat jatkavat keväällä 2023 järjestettävään finaaliin. Ammattitaidon SM-kilpailun vuoden 2023 finaali järjestetään Espoon Ilmatar Areenalla Taitaja-suurtapahtumassa 8.–11.5.2023. 

Osa Taitaja-kilpailua ovat TaitajaPLUS-lajit, joihin voivat osallistua erityistä tukea tarvitsevat ammatilliset opiskelijat. TaitajaPLUS-lajien tarkoituksena on edistää kilpailutoiminnan esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta, ammatillista osaamista sekä ammatillisen erityisopetuksen laatua ja arvostusta. TaitajaPLUS-lajit ovat ikärajattomia.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla omalle opettajallesi.

Lue lisää Taitaja-kisojen verkkosivuilta tästä linkistä.

Jaa artikkeli