Ravintolapalvelut yleisötapahtumissa, 10 osp

Vastaako tapahtumasi anniskelu kuluttajan toiveita?

Tutustu tapahtuma-alan verkkokoulutuksiimme, jotka ovat rakentaneet Suomen suurimpien tapahtumien osaavimmat tekijät. Koulutuksissa tapahtuma-alan tekijät jakavat omaa osaamistaan ja vuosien kokemusten tuomaa tietoa. Saat käytännön vinkkejä työhön ja työhön valmistautumiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on auttaa sinua hahmottamaan tapahtuman ravintolapalveluiden turvallinen ja toimiva toteutus sekä ymmärtämään eri työvaiheet suunnittelusta toteutukseen. Koulutuksessa tutustumme toimivan, kannattavan ja turvallisen tapahtumaravintolan eri osa-alueisiin ja opimme mitä tulisi ottaa huomioon kokonaisuutta suunniteltaessa.

Koulutuksesta saat valmiudet ravintolapalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä perehdyt esihenkilötyöskentelyyn, henkilöstön perehdytykseen ja asiakaspalveluun tapahtumien muuttuvissa tilanteissa.

Kurssin sisältö ja materiaalit on tuotettu yhteistyössä alalla pitkään toimineiden ammattilaisten kanssa. Sisältö on suunniteltu yhdessä Maria Silvaston ja Helsingin rock and Roll Oy:n tapahtumatiimin kanssa. Kurssin toteutuksesta vastaa Samiedun tapahtuma- ja teatteritekniikan opettajakoordinaattori Kati Niemi, joka on toiminut tapahtuma-alalla 20 vuotta.

Opintojen toteutustapa

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina 15.9.2024–31.10.2024 välisenä aikana. Opinnot sisältävät itsenäistä opiskelua. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kurssi arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Koulutuskokonaisuus arvioidaan lopputehtävällä (hyväksytty/hylätty) ja suorittamalla osioihin liittyvät tehtävät.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus on suunnattu tapahtumissa jo työskenteleville, tapahtumatuottajille, alaa opiskeleville sekä alasta kiinnostuneille.

Et tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta osallistuaksesi koulutuksiin.

Hinta

Koulutus on maksuton.

Hakutiedot

Koulutus alkaa seuraavan kerran 15.9.2024. Hakuaika koulutukseen on 1.–31.8.2024.