Ihon erikoishoitopalveluissa toimiminen 60 osp

Hanki osaamista ihon erikoishoitomenetelmistä. Tässä koulutuksessa opit tekemään asiakkaillesi vaativia ja asiakaslähtöisiä ihonhoidon palvelukokonaisuuksia erilaisilla erikoishoitomenetelmillä työ- ja asiakasturvallisuutta noudattaen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkinnon osa hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon ihon erikoishoidon osaamisalasta. Koulutus on laajuudeltaan 60 osaamispistettä.

Opinnoissa perehdyt mm. ihon mikroneulaukseen, ihon erikoiskuorintoihin sekä ylellisen vartalohoitokokonaisuuden erikoishierontatekniikoihin. Lähiopintojaksot toteutetaan yhteistyössä asiantuntijaverkostomme kanssa.

Lue tarkemmat kuvaukset tutkinnon osan sisällöistä tutkinnon perusteista.

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti oppisopimuskoulutuksena. Opinnot painottuvat opiskeluun työelämässä ja verkossa. Opintoihin sisältyy kahdeksan lähiopetuspäivää opetushoitolassa. Lähiopetuspäivät ovat 13.–14.9., 11.–12.10., 15.–16.11. ja 13.–14.12. klo 8–15.

Ohjausta opintoihin saat tarvittaessa opettajalta viikoittain.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus soveltuu jo alalla toimiville kosmetologeille, joilla on suoritettuna hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto sekä työkokemusta alalta.  

Hinta

Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton.

Hakutiedot

Koulutus alkaa seuraavan kerran 13.9.2024. Hakuaika koulutukseen on 30.8.2024 saakka.

Koulutukseen valitaan enintään 12 opiskelijaa. Soveltuvat hakijat valitaan hakujärjestyksessä. Hakijoihin ollaan yhteydessä ja heidät haastatellaan Teams-yhteydellä elokuun alussa.


Opiskelu on aina hyvä idea!

  • Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden.
  • Voit aloittaa opinnot, kun koulutusta on seuraavan kerran tarjolla. Osaan koulutuksista voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yksittäisen tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia uutta osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.

Mitä sinä haluaisit osata?